Virtuaalitoimisto

Virtuaalitoimisto on osoitepalvelu, joka hoitaa tehokkaasti tietovirran. Virtuaalitoimisto antaa yrityksestä ammattimaisen ja menestyksellisen liikkeen kuvan.

Meidän palveluidemme käyttö auttaa merkittävästi säästämään toimisto- ja henkilöstökuluja.

Liikeosoite

Yrityksenne virallinen liikeosoite rekisteritiedoissa ja markkinointijulkaisussa antaa yleiskuvan teidän yrityksestänne. Saapuva posti käsitellään ja välitetään postitse paikallisen palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti.

Puhelinpalvelu

Mahdollista on esimerkiksi soitonsiirto Suomen paikallisen operaattorin palveluhinnaston mukaisesti asiakkaan toiseen puhelimeen, viestien vastaanottaminen ja välittäminen sähköpostin osoitteeseen, sovitun tekstin tai tuoteselostuksen esittäminen ja tilausten käsittely. Tarjoamme myös puhelimeen vastaamisen palvelua meidän toimistomme yleisnumeron kautta.

Kirjeet ja paketit

Otamme vastaan toimistoon tulevat kirjeet ja paketit, ja käsittelee niitä sopimuksen mukaisesti. Mahdollista on avaamattomien kirjeiden edelleen lähettäminen paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti, kirjeiden avaaminen ja välittäminen skannattuna sähköpostitse, sovittujen vastausten lähettäminen yrityksen kaavakkeella tai säilyttäminen etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti.

Vierailijat

Voimme ottaa vastaan yrityksen virtuaalitoimistoon saapuvat vieraat ja palvelee heitä sopimuksen mukaisesti. Mahdollista on esimerkiksi vieraan viestin vastaanottaminen tai lähetyksen vastaanottaminen ja edelleen lähettäminen sopimuksen mukaisesti, tilausten vastaanotto ja tiedon välittäminen.

Sähköposti

Mahdollista on esimerkiksi sähköpostin edelleen lähettäminen asiakkaan toiseen sähköpostiosoitteeseen, puhelimitse sähköpostista ilmoittaminen tiettyjen ehtojen mukaisesti, sovitun henkilökohtaisen vastauksen lähettäminen, lähettäjälle soittaminen ja tilausten vastaanotto.

Kokoustila

Virtuaalitoimistossa sijaitsevat kokoushuoneet, joita voi käyttää yrityksen ulkopuolisten vieraiden vastaanottoon ja asiakastapaamisia varten.

Ota yhteyttä

Gamma Group Oy

Keskus Kauppakamari

Osoite

Puhelin